13 éves kislányoktól csalt ki meztelen fotókat az interneten egy pedofil férfi

internet, pornó, pedofil, illusztráció
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
A 16 éves fiú ellen decemberben emeltek vádat azután, hogy meztelen képeket kért és kapott három kislánytól. A kislányokat zsarolta, és fenyegette is. Az egyik fotót egy ismerősének is elküldte. Tegnap az előkészítő ülésen minden beismert, és a tárgyaláshoz való jogáról lemondott. A Debreceni Járásbíróság egy év felfüggesztett börtönre ítélte, és pártfogót rendelt ki mellé.
Vágólapra másolva!

A 16 éves fiú 2018-ban kezdett levelezni egy online alkalmazáson keresztül egy kislánnyal.

Azt kérte tőle, hogy küldjön magáról egy meztelen képet.

A kislány ezt meg is tette, de a fiú újabb képeket szeretett volna. A lány ezt már nem tette meg, és meg is szakította a fiúval a kapcsolatot, aki azonban álneveken újra kapcsolatba lépett vele, akkor azonban már fenyegette.

Illusztráció Forrás: AFP/Thomas Coex

Azt írta, ha nem kap újabb képeket, akkor a korábbi fotót, amelyen a lány meztelenül van, elküldi a lány ismerőseinek.

Amikor nem kapott újabb felvételt, beváltotta az ígéretét, a kislány egyik osztálytársa kapta meg a fotót. Ő a fotót azonnal törölte és szólt a szüleinek a történtekről.

A fiú közben másik két kislánnyal is megismerkedő az interneten, és tőlük is fotókat kért. Később azzal fenyegette őket, ha nem kap róluk meztelen fotókat, akkor ő maga szerkeszt róluk egyet, és azt elküldi a lányok ismerőseinek.

Az egyik kislány, aki akkor 13 éves volt megijedt, és küldött is magáról fotót.

A fiút most egy év felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság. Pártfogót is kirendeltek mellé, és értékrend korrekciós tréningre kell járnia.

Az ítélet nem jogerős.