Bevitték a baleseti sebészetre Pintácsi Vikit, több sérülése is van

Pintácsi Viki
Vágólapra másolva!
Vasárnap szenvedett balesetet Pintácsi Viki. Az énekesnő egyik ujja kifordult, térde, könyöke megsérült, a baleseti sebészeten szorult ellátásra. 
Vágólapra másolva!

Pintácsi Viki abban az utcában esett el, ahol lakik. Próbálta kivédeni az ütközést, de szerencsétlenül ért földet. "Egyik pillanatról a másikra már csak azt vettem észre, zuhanok. Sajnos rosszul támaszkodtam le, így a bal kezem középső ujja 45 fokban kifordult. Szörnyű látvány volt, azt hittem, hogy eltört. Egy fiatalember azonnal a segítségemre sietett, ő hívta fel a fiamat a telefonomról. Hazakísért a gyerekem is egy ismerősömmel, autóval mentünk a balesetibe" – mesélte a részleteket a Borsnak. Az énekesnő két órát töltött a baleseti sebészeten, és több vizsgálaton esett át.

Forrás: Pintácsi Viki/Instagram

"Ahhoz képest, hogy az egészségügy dolgozóin hatalmas teher van, és nagyon sokan voltak, gördülékenyen ment minden. Röntgenezni kellett a kezem, kiderült, hogy nincs törésem, majd leültettek, és mire kérdezni tudtam volna tovább, rántottak egyet rajta, sikítottam egyet, és az ujjam újra egyenesen állt" - mondta. Pintácsi Viki több helyen felületi sérülést szenvedett, csak azután hagyhatta el a kórházat, miután ellátták a sebeit, és kapott tetanusz oltást is.