Dunakeszi családirtás: Dietz Gusztáv jól ismerte az áldozatot

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv nyerték A legbátrabb páros második évadát
Vágólapra másolva!
Jól ismerte a dunakeszi családirtás áldozatát, Melindát az egykori MMA-harcos, Dietz Gusztáv. A férfi azt mondta, nagyon megviselte a tragédia. B. Zoltán vasárnap volt párját, a nő anyját és a hétéves kisfiát is agyonlőtte, majd öngyilkos lett.
Vágólapra másolva!

Jól ismerte a dunakeszi családirtás áldozatát Dietz Gusztáv - írja a Ripost. Az egykori MMA-harcos összeomlott a történtektől.

Laky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv jól ismerte a dunakeszi tragédia áldozatát Forrás: TV2

– Azóta ismertem őket, amióta Gödön, a Homokszigeten Melinda váratlanul odalépett hozzám, hogy készítsünk egy közös fotót. Utána derült ki, hogy az unokanővérem egyik nagyon jó barátnője, őt akarta meglepni a szelfivel.

– mondta a lapnak Gusztáv. A férfi azt is hozzátette: nem érti, a hatóságok miért nem tettek semmit, annak ellenére, hogy Melinda feljelentést is tett exférje ellen, aki folyamatosan zaklatta, és akitől annyira rettegett, hogy a tragédia előtti héten kért távolságtartási végzést a bíróságtól.

– Egész egyszerűen nem tudom azokat az embereket jól kezelni, akik nőket, gyerekeket bántanak. Szívem szerint egy küzdősportedzést szerveznék nekik, hogy megtanulják, kivel erőszakoskodhatnak, és kivel nem. Nagyon megviselt a tragédia! – mondta Gusztáv. A férfi úgy fogalmazott,

hogy nem akar senkinek semmi szörnyűséget kívánni, de reméli, van lélekvándorlás, és a gyilkos meg fog bűnhődni.

B. Zoltán vasárnap reggel ölte meg volt párját, Melindát a nő anyjának dunakeszi otthonában. A férfi ezután végzett a nő anyjával, majd saját kisfiával is, végül öngyilkos lett.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!