Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Terhesen is kívánja a szexet a TV2 sztárja

Sebestyén Katja
Vágólapra másolva!
A terhességéről beszélt a Sztárban sztár leszek! korábbi énekesnője, Sebestyén Katja: nemcsak a szexuális életéről osztott meg információkat, de azt is elárulta, hogy mi lesz a neve születendő kislányának.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a harmadik gyerekét várja a 39 éves Sebestyén Katja, aki most a Ripostnak mesélt az állapotáról. "A második trimeszter szokott a legjobb lenni. Már érzed, hogy mozog a pici, de még nem rúgja le a tüdődet, és nem fulladsz meg tőle. Csak ringatózik jobbra-balra" – kezdte.

Sebestyén Katja Forrás: Sebestyén Katja, Instagram

"Ilyenkor még elviselhető a súly, nyugodtan szeretkezhetsz, talán nem olyan gyakran, de sokkal jobban esnek az intim együttlétek. Sőt ilyenkor a legjobb, ami biztosan hormonális dolog, ennek persze Peti nagyon örül" – osztott meg aztán intimebb információkat.

Az énekesnő egyébként a mostani férjével, Péterrel az első közös gyereküket várja, szeretné, ha a férfi is bent lenne a szülésnél – még ha ő nem is ragaszkodik ehhez mindenáron. Kislányt várnak egyébként, Katja másik lánya, Lilla ötlete nyomán Patríciának fogják hívni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről