A Fidesz folytatja a petíciós aláírásgyűjtést

Stop Gyurcsány! Stop Karácsony - petíció - aláírásgyűjtés
Vágólapra másolva!
A Fidesz addig folytatja az aláírásgyűjtést a petíciójához, amíg meg nem talál mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy nem kér még egyszer az ő "kudarcos és gyalázatos" kormányzásából - mondta Horváth László, a Fidesz szóvivője pénteken sajtótájékoztatón.
Vágólapra másolva!

A kormánypárti politikus közölte: a "Stop, Gyurcsány, Stop, Márki-Zay!" petíció aláíróinak száma már meghaladta az 1 millió 467 ezret.

A politikus szerint a magyar emberek többsége nem akarja, hogy a múlt emberei újra hatalomra kerüljenek, nemet mond Gyurcsány Ferencre, az ő bábjaira és arra a kormányzásra is, ami egyszer már a csőd szélére lökte az országot.

A szóvivő ugyanakkor hangsúlyozta: a Fideszhez érkező jelzésekből és megkeresésekből egyértelmű, hogy még nem jutottak el minden emberhez, aki csatlakozni szeretne a petícióhoz.

- fogalmazott.

Horváth László az EU-csúcson elfogadott zárónyilatkozatra vonatkozó kérdésre válaszolva közölte: a Fidesz-KDNP rendkívül veszélyesnek tartja azt a tervet, amely most éppen az Európai Bizottság asztalán van. Hozzátette: Frans Timmermans zöld megállapodásért felelős biztos hatástanulmány nélküli klímacsomagja tovább tetézné a bajt, mert további áremelkedést okozna, szétverné az európai középosztályt és szétzilálná az európai gazdaságot.

A szóvivő kijelentette: meg kell védeni a rezsicsökkentést és annak eredményeit, ezért a Fidesz-KDNP támogatja a kormány álláspontját, miszerint ennek a tervnek megálljt kell parancsolni.