Rákay Philip: Miért megyek a Békemenetre?

Rákay Philip
Vágólapra másolva!
Mert ez a mi országunk. Nem pedig globalista "magánállamoké", beteg ideákban hívő, aljas hazaáruló hálózati ügynököké, leselejtezésre váró, penészes kriptokommunistáké, és nem is zsúrmarxista, lila ágenseké, hanem a miénk, patriótáké. (Lehet hörögni ballib trollok, tessék, csak tessék!) - írja Facebook bejegyzésében Rákay Philip.
Vágólapra másolva!

Mert elég volt abból, hogy szemérmesen, polgári módon hallgat ma Magyarországon rengeteg ember.

Rákay Philip fotó: Talán Csaba

Fiatalok, a jövőjüket éppen megalapozó, vagy épp a legaktívabb korosztályhoz tartozó patrióták, és azok az idősebbek is, akik a gőzhengerszerű, világméretű ballib véleménydiktatúra miatt nem merik elmondani a véleményüket a munkahelyükön, vagy akár a felsőoktatási intézményekben, mert retorzió érné őket.

Mert meg kell mutassuk, hogy sokan vagyunk, akik hiszünk abban, hogy a hazánk kizárólag erős nemzetállamként, a keresztény Európa egyik utolsó zászlóvivőjeként képes történelmi küldetését teljesíteni, ahogy oly sokszor, az elmúlt több mint ezer esztendőben.

Mert kötelességünk kiállni Orbán Viktor és kormánya történelmi léptékű erőfeszítései, a hazánkért vívott küzdelmei mellett.

Mert a polgári, keresztény, nemzeti, konzervatív, jobboldali, patrióta közösségnél nincs nagyobb, nincs összetartóbb, nincs szerethetőbb közeg.

Mert Veletek együtt akarom megélni egyik legszebb nemzeti ünnepünk 65. évfordulóját, emlékezve a pesti srácokra és az általuk megvívott emberfeletti küzdelemre.

Mert veletek együtt kell felhívjuk a figyelmet a hazánkat - minden egyes történelmi korszakban - rendre eláruló gazemberek veszélyére is. Soha többé nem kérünk belőlük!!! Holnap látjuk egymást!!! - írja Rákay.