Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Már csak pár napig marad a kirándulóidő

ősz, temető, halottak napja, őszi, illusztráció, hangulat
Vágólapra másolva!
Kellemes őszi idő lesz a hosszú hétvégén, hétfő este azonban beborul az ég, és vele együtt a zordabb időjárás is - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.
Vágólapra másolva!

Szombat: Reggelre főleg a délnyugati határszélen és az Alföldön képződik köd, mely a délelőtt folyamán feloszlik. Ezek után ragyogó napsütésre, kellemes őszi időre számíthatunk. A délkeleti szél több helyen megélénkül. 13-17 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Vasárnap: Hajnalban már több helyen képződhet köd, illetve ködfelhőzet, de ezek ismét hamar megszűnnek. Délután már sok napsütés várható, csapadék nélkül.

16-17 fok körüli maximumok lehetnek.


Kellemes idő lesz a hosszú hétvégén, hétfő estére azonban megérkeznek az esőfelhők Forrás: Nagy Bogi

Hétfő: Eleinte változóan felhős lesz az ég, majd délnyugat, nyugat felől egyre több felhő érkezik, és estére beborul az ég. Inkább csak estétől lehet eső a nyugati területeken. 11-16 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedd: Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és

sokfelé várható (kiadós) eső, záporeső.

Délután nyugat felől csökken a felhőzet, estefelé még a nap is előbukkanhat a Nyugat-Dunántúlon. Többfelé megerősödik az északnyugati szél. 10-12 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Szerda: A nap első felében változóan felhős lesz az ég, majd délutántól újabb felhősödés kezdődik, de estig még nem lesz eső. A délkeleti szél sokfelé lesz élénk. 15 fok körül valószínű a csúcsérték.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről