Sorozattolvajokat fogtak a nagykátai rendőrök

Vágólapra másolva!
A nagykátai rendőrök elfogták azt a három tápiószecsői férfit, akik autókat loptak, házakba és üzletekbe törtek be. Mindent vittek, ami mozdítható volt, ami pedig nem, ahhoz trélert hívtak.
Vágólapra másolva!

Egy november 29-ei autólopás után indult nyomozás a lopásorozat miatt. Ennek eredményeképpen két nap alatt azonosították a tolvajokat.

A két 24 éves férfit és 18 éves társukat december 1-jén tápiószecsői lakásukban elfogták, majd kihallgatták.

A rendőrök mindhárom férfi lakását átkutatták. Egyiküknél megtaláltak és lefoglaltak egy betörésből származó láncfűrészt.

Az autólopáson túl egyéb lopási ügyekre is fény derült. Megállapították például, hogy

a csapat két tagja egy tápióbicskei barkácsboltig ment kocsival, ahonnan közel 1,2 millió forintnyi értékben vittek magukkal szerszámgépeket. Még menetből elhajtottak Sülysápra, ahol egy élelmiszerboltból mikulás csokikat, italokat és élelmiszert loptak közel 100 ezer forint értékben.

Arra is volt példa, hogy

egy zárt lakás ajtajáról leverték a lakatot, hogy ellopják az ott lévő két autót. Beindítani nem tudták, ezért trélert hívtak, elszállíttatták, majd eladták a lopott kocsikat.

Kihallgatásuk során

egyikük sem ismerte el a bűncselekmények elkövetését.

Az egyik, azóta letartóztatott, 24 éves férfi, illetve két társa ellen lopás miatt folytatják a nyomozást a nagykátai rendőrök - írja a Police.hu.