Frenreisz Károly búcsúztatja ma Kóbor Jánost: Életem legnehezebb napja lesz

Kóbor János egész alakos fotó énekel énekes FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS KÉPKIVÁGÁS koncert Közéleti személyiség foglalkozása művész MŰVÉSZET SZEMÉLY
Kóbor János énekes az Omega együttes koncertjén a zenekar beat-mise turnéjának első állomásán, a Budapest Parkban 2015. május 30-án este. MTI Fotó: Marjai János
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, élőben közvetíti a Duna World az Omega énekesének, Kóbor Jánosnak búcsúztató szentmiséjét a budapesti Szent István Bazilikából december 17-én, 19.00 órától. Az énekest Frenreisz Károly is búcsúztatja majd, a szíve szakadt meg, miközben beszédén dolgozott.
Vágólapra másolva!

A megtisztelő és egyben nagyon nehéz feladat, hogy elköszönjön az Omega frontemberétől, a Kossuth-díjas Frenreisz Károlyé lett, aki ma a szakma nevében végső búcsút vesz tőle.

Akármennyire is szerettem, várom már, hogy elteljen a nap. Úgy érzem, régóta ez az egyik legnehezebb feladat, amit elvállaltam" - mondta Frenreisz Károly.

Forrás: MTI/Marjai János

A Bors Kóbor János egykori zenésztársát, Molnár Györgyöt is megkereste a búcsúztató előtt. "Jó lesz már elengedni őt! Az a nehéz ebben a helyzetben, hogy amikor az ember öt percre talán elfelejtené ezt a tragédiát, egy újságcikk, egy videó, egy dal nagyon könnyen eszébe juttatja, és rájön, hogy vissza kell szállni a földre, mert Mecky valóban elment" - tette hozzá Elefánt, az Omega gitárosa.

Kóbor János temetése zártkörű lesz. A család kérésére a végső búcsún csak a szerettei lehetnek jelen, hamvait a Balatonba szórják majd.