A Budapest Honvéd nem rúgja ki Horváth Ferencet

HORVÁTH Ferenc
Horváth Ferenc kispesti vezetőedző a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Újpest FC mérkőzésen
Vágólapra másolva!
Szinte hétről-hétre felröppent egy pletyka, hogy egy vereség vagy egy döntetlen után távoznia kell Budapest Honvéd vezetőedzőjének, Horváth Ferencnek, de úgy tűnik, maradhat a csapatnál.

A Ferencváros elleni legutóbbi vereség után a tréner úgy nyilatkozott, hogy érvényes szerződése van, ő úgy készül, hogy folytatja a munkát a kispestieknél, a többi pedig a klubvezetőkön múlik.

Úgy tűnik, a klubvezetés is a folytatás mellett van, ugyanis Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezetője a klub honlapjának úgy nyilatkozott, hogy a stáb marad.

„Az edzői stáb folytatja a munkát, azonban a keretben várhatóak változások. Elkezdődtek a tárgyalások a kiszemelt játékosokkal, de helyet is kell teremteni nekik, így természetesen távozók is lesznek. Fontos, hogy akik érkeznek, azok nemcsak játékban hanem mentalitásban is hozzá tudjanak tenni a csapathoz. Akik pedig maradnak, azok még jobban becsüljék meg, hogy a Honvédban játszhatnak" – mondta Kun.