A Görög Szörny 33 pontjával ütötte ki ellenfelét az NBA címvédője - videó

Boston Celtics v Milwaukee Bucks GettyImageRank2 Color Image nba Horizontal SPORT BASKETBALL
MILWAUKEE, WISCONSIN - DECEMBER 25: Giannis Antetokounmpo #34 of the Milwaukee Bucks makes a basket against the Boston Celtics in the second half at Fiserv Forum on December 25, 2021 in Milwaukee, Wisconsin. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Patrick McDermott/Getty Images/AFP (Photo by Patrick McDermott / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A címvédő Milwaukee 18 pontos győzelmet aratott Orlandóban az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján.

A Bucks görög sztárja, a kétszer is az idény legjobbjává választott Jannisz Antetokunmpo 33 ponttal és 12 lepattanóval vette ki a részét a sikerből, melynek révén a Milwaukee sorozatban öt győzelemmel fejezte be az évet. A Magic egymás után az ötödik hazai vereségét szenvedte el, és mindössze 2/13-as mérlegnél tart saját csarnokában.

A keleti éllovas Brooklynban hiába dobott a három mérkőzést a covid-protokollá miatt kihagyó Kevin Durant és James Harden is 33-33 pontot, a Nets kikapott a vendég Philadelphiától. A meccset egy 13-5-ös rojammal lezáró Sixersben a kameruni Joel Embiid 34 ponttal remekelt.

A Denver Nuggets-Golden State Warriors meccs elmaradt, mivel a Nuggets a koronavírus-járvány, illetve sérülések miatt nem tudott nyolc egészséges játékost kiállítani. Az idény során ez volt a 11. elhalasztott mérkőzés.

Kosárlabda, NBA, a csütörtöki játéknap eredményei:
Brooklyn Nets-Philadelphia 76ers 102-110
Orlando Magic-Milwaukee Bucks 118-136
Washington Wizards-Cleveland Cavaliers 110-93
A Denver Nuggets-Golden State Warriors mérkőzést elhalasztották.