Az árokból emeltek ki egy mozgássérültet Rudabányácskánál

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Közel három órája hajtott árokba elektromos járművével egy férfi Rudabányácska környékén. A rendőrök találtak rá, ők mentették meg. 
Vágólapra másolva!

Két sátoraljaújhelyi rendőr, Molnár Péter, és Vietórisz Zoltán január 4-én hajnali háromnegyed 3-kor autós szolgálatot látott el.Sátoraljaújhely felől Rudabányácska irányába haladtak, amikor felfigyeltek az út menti mély árokból kiszűrődő piros fényre. Azonnal megálltak.

Akkor látták meg, hogy egy mozgáskorlátozott férfi az árokban kötött ki az elektromos járművével.

Az utas halkan beszélt a rendőrökkel. A férfi elmondta a járőröknek, hogy közel három órája érte baleset, de eddig nem vette észre őt senki, telefon pedig nincs nála, így nem tudott segítséget hívni.

A bajba jutott férfihoz mentőt hívtak, a katasztrófavédelem munkatársai pedig a megrongálódott elektromos jármű kimentésében segítettek. Amíg a férfit kórházba vitték, a rendőrök hazatolták a sérült járművet és átadták feleségének - írja a Police.hu.