Már januárban megszerezné Mbappét a Real Madrid

Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe celebrates after scoring a goal during the French Cup football match between Feignies-Aulnoye (N3) and Paris Saint-Germain (L1) on december 19, 2021 at the Hainaut Stadium in Valenciennes. (Photo by FRANCOIS LO PRESTI / AFP)
Vágólapra másolva!
Már nyáron minden arról szólt, hogy Kylian Mbappé a Paris Saint-Germain csapatától a Real Madridhoz igazol, de akkor még nem jött össze az üzlet.

A párizsiak nem engedték el a klub egyik legértékesebb játékosát, akinek nyáron lejár majd a szerződése, akkor pedig ingyen igazolhat a Real Madridhoz. Az olasz La Gazzetta dello Sport most arról ír, egy ügynökre hivatkozva, hogy a spanyolok nem várnának nyárig sem, már most 50 millió eurót kínáltak Mbappé játékjogáért.

Kylian Mbappé utolsó szezonja lehet a mostani Párizsban Forrás: AFP/Francois Lo Presti

Mbappé nyáron minden bizonnyal így is úgy is a Real Madridban köt ki, a PSG most kaphatna pénzt érte utoljára.

Az átigazolás azért is lenne érdekes, mert a PSG és a Real éppen egymással találkozik majd a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A labda mindenesetre a PSG térfelén pattog, de ha nyáron nem engedték el sokkal több pénzért, akkor Mbappé minden bizonnyal megpróbálhat utoljára BL-t nyerni a párizsiakkal.