A vonaton, mindenki szeme láttára szexelt egy angol pár

illusztráció, vonat, utazás, utas,  
 
 Budapest,,Hungary,-,February,28,,2021:,Mav,Hungarian,Railways,Passenger hungarian railways,electric unit,stadler f
Budapest, Hungary - February 28, 2021: MAV Hungarian Railways passenger train with Stadler FLIRT 415 004 multiple unit trainset arrival at Budapest Kelenfold railway train station.
Vágólapra másolva!
Egy nő számolt be arról, hogy az egyik angliai vonaton a vele szemben ülő, ártatlannak tűnő pár egyszer csak szexelni kezdett. Egyáltalán nem zavarta őket, hogy többen is látják az aktust.
Vágólapra másolva!

Az ingázó nő január 2-án, délután szállt fel a Sheffield-Cleethorpes között járó vonatra. Úgy döntött, hogy nem a részeges férfi csoport közelébe ül le, hanem egy ártatlannak tűnő, 30-as éveikben járó párhoz.

Ahogy haladtak, egyszer csak azt vette észre, hogy a férfi kiengedte az övét.

Már akkor sem értette, hogy mi történik pontosan. Nem sokkal később azonban a férfiról lekerült a nadrágra. A nő bevallása szerint próbált hangosan köhögni, hogy tudassa a párral, ott ül velük szemben.

Ők azonban nem foglalkoztak ezzel, szexelni kezdtek, a nő pedig azt sem tudta hova nézzen, nagyon kellemetlenül érezte magát.

Egy idő után a férfi ráterítette a kabátját a párjára, de a nő szerint így is jól lehetett látni, hogy mi történik.

Amikor a pár leszállt a vonatról, a nő rosszallóan megrázta a fejét, a pár azonban ekkor sem szégyellte el magát, hanem mosolyogtak – írja a Daily Star.