A Decanter Magazin felkérte a világ legismertebb borszakértőit, hogy ők jelöljenek borokat, melyek lenyűgözték őket.
Bárdos Sarolta Hársát Caroline Gilby Master of Wine jelölte.
A brit szakember szakterülete a kelet-európai térség, így gyakran látogat el Magyarországra is. Egyébként 2018-ban a brit szakember lett a Borászok Barátja.
Egyetemistaként Bárdos Sarolta már tudatosan kóstolta a borokat, és nagy hatással voltak rá az akkori pincelátogatások és a borászokkal való találkozások. Az egyetem elvégzése után hazatért Tokajba, és rögtön munkát kapott.
Négy éven át a Degenfeld főborásza volt, majd újabb négy évet az akkor indult Béres Szőlőbirtokon töltött.
Közben már telepítették a saját szőlőiket, s ahogy azok lassan termőre fordultak, saját borászatot indított. Erről a Kossuth Rádióban, az Arcvonások műsorban beszélt a tokaji borásznő.
A Decanter magazin "Wines of the Year 2021" listájára 92 ponttal került fel még az egri St. Andrea 2019-es Superior Bikavére. Az egri pincészet sikeréről legutóbb akkor olvashattunk, amikor féléve a Decanter World Wine Awardson a St. Andrea Nagy-Eged dűlő Grand Superior 2017-es Egri Bikavér bor 97 pontot elérve, Best in show díjat nyert és ezáltal bekerült a világ 50 legjobb bora közé.