Steven Gerrard csapata leigazolta az Arsenal angol válogatott focistáját

510260117 Horizontal
England's defender Phil Jagielka (C) is congratulated by England's midfielder Jack Wilshere (L) and Calum Chambers (R) after he scored his team's first goal during a Euro 2016 Qualifier football match between England and San Marino at Wembley Stadium in north London, on October 9, 2014. AFP PHOTO/IAN KINGTON NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE (Photo by IAN KINGTON / AFP)
Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Aston Villa a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta az Arsenal védőjét, Calum Chamberst.

A háromszoros angol válogatott, jobbhátvédként és középső védőként is bevethető Chambers három és fél éves szerződést írt alá a birminghami csapattal.

Calum Chambers az Aston Villa játékosa Forrás: avfc.co.uk

Chambers a Southampton akadémiáján nevelkedett, majd 2014-ben 20 millió euróért igazolt az Arsenahoz, amellyel 2015-ban FA-kupát és angol Szuperkupát nyert. Chambers az Arsenal játékosaként az utóbbi években megfordult kölcsönben a Middlesbrough-nál és a Fulhamnél is, most pedig ingyen távozott az észak-londoni klubtól.

A 27 éves védő háromszor szerepelt az angol válogatottban. Roy Hodgson kapitánykodása idején debütált 2014. szeptember 3-án egy norvégok elleni barátságos meccsen, ezt követően pedig októberben egy San Marino és egy Észtország elleni Eb-selejtezőn lépett pályára a háromoroszlános csapatban.