Vágólapra másolva!
David Ornstein, a The Athletic szakírója arról számolt be, hogy az Arsenalnál kegyvesztett Pierre-Emerick Aubameyang mégsem lesz a Barcelona játékosa, ugyanis a két klub között megrekedtek a tárgyalások a gaboni támadó fizetése miatt.

Az Athletic úgy tudja, hogy a tervezett kölcsönszerződés a következő hat hónapra tervezett bérfedezetet érintő nézeteltérés miatt hiúsult meg. A gaboni támadó ugyanis heti 350 ezer fontos keres az Arsenalnál, így az észak-londoni klub érthető szeretett volna megszabadulni ettől a bértömegtől, de a Barcelona ezt nem tudja átvállalni.

Hacsak nem változik a Barcelona pénzügyi ajánlata, Aubameyang nem lesz a csapat játékosa.

Aubameyang sokak szerint már soha nem fog pályára lépni az Arsenalban Forrás: AFP/Ben Stansall

Aubameyang hétfőn ugyan már Barcelonában tartózkodott, de a The Athletic információja szerint hamarosan visszatér Londonba.

A gaboni támadót Juventus és a szaúd-arábiai Al-Hilal is kölcsön akarta venni, azonban Aubameyang mindenképpen Xavi irányítása alatt akart futballozni Barcelonában.

A 32 éves játékosnak az előző év végén romlott meg a viszonya az Arsenalnál Mikel Arteta vezetőedzővel, december eleje óta keretbe sem került be az észak-londoni csapatnál.

Az Afrikai Nemzetek Kupájára is elutazott, de mivel a torna előtt megfertőződött a koronavírussal, nem léphetett pályára a gaboni válogatottban.