Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Saját oldalán gyalázzák a követői az Exatlon szereplőjét

Vágólapra másolva!
Sokan nem értik, miért adta fel lélekben a versenyt, hiszen a korábbi évadjában nagy küzdő, ügyes játékos volt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, véget értek Szabó-Thomka Hanna szenvedései Dominikán, a pénteki adásban kiesett. "Nem érzem úgy, hogy megnyertem ezt a párbajt, és ez lelki teher. Nem találtam a helyem, és sajnálom, hogy a csapat ezt végignézte" - mondta Salander Dorina, aki párbajban legyőzte Szabó Thomka Hannát. "Alapvetően és harcoltam az utolsó futamban, de minden jól alakult úgy, ahogy most volt" - ezzel búcsúzott Hanna.

tv2

Aki régi Exatlon-néző, emlékezhet a régi Szabó-Thomka Hannára, remek versenyző volt, sok pontot hozott, de az All Star évadba motiváció nélkül érkezett. A csapattal nem találta a hangot, el is mondta, hogy nem csapatjátékos, zavaros, néha szürreális nyilatkozatai voltak, ráadásul hiányzott neki a szerelme. Az utolsó napokban már botrány is volt körülötte, úgyhogy nem volt nagy meglepetés, hogy nem küzdött teljes erőbedobással, a vége felé csak kocogott, nem is bánta, hogy veszített.

A hosszú szenvedés helyett egyszerűbb lett volna, ha bejelenti, hogy szerelme miatt feladja, mert vannak, akik támogatják, de a saját követői egy része is ellene fordult, elég vegyes a kép:

"Szép volt Hanna, csodás voltál végig. Nagyon örülök, hogy őszinte voltál, Hanna, és szerintem nem baj, hogy kifejezted az érzéseidet."

"Vállalhatatlan, ahogy viselkedtél."

"A csalódottság az, amit érzek. A Youtube-csatornán te és Veszti teljesen máshogy álltatok hozzá a dolgokhoz, alig vártatok hogy legyen All Stars, menni akartatok. Ehhez képest mar az első napokban jönni akartatok. Pedig első évad miatt tudtátok és láttátok is, kikkel lesztek, mi varhato, stb. Nekem emiatt csalódás, ahogy főleg te hozzááltal az egészhez."

"Bohóc."

"Sajnálom, nagy kedvenc vagy, az egyik legjobb női játékos, ott lenne a helyed nagyon... mi volt az ok? Valami lelki gond? Fel a fejjel!"

"Emlékszel mennyit cikiztétek a második évadosok dobásait? Na akkor ennek a kínosságnak a sokszorosát képzeld el a te futamaidnál, botrány volt."

"Én kedveltelek régen, akkor neked szurkoltam, de már jobb is így hogy elmentél, mert már nem olyan vagy mint régen. Szerintem szimplán azért csináltad ezt a vitát, mert nem tudtad elfogadni azt, hogy te már nem tudsz úgy teljesíteni ahogy a többiek. Csak szerintem a te hibáid miatt nem a többieket kellett volna hibáztatnod. És mérges vagyok, mert elrontottad a csapat összetartását!"

"Ez a viselkedés kritikán aluli. Személyiségfejlődésről akkor beszélhetünk, ha valaki tud alkalmazkodni a környezetéhez... Ha el tud fogadni másokat, tisztelettudóan nyilvánul meg másokról és másokkal szemben... Nézd vissza kérlek azt a stílust, amit te képviseltél, te személyiségfejlődésnek nevezed?"

Hétfőn nemzetközi összecsapás lesz a műsorban, Magyarország-Mexikó következik, amikor egyesülnek a Bajnokok és a Kihívók.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről