Csak átmeneti a tűzszünet Nótár Mary és volt kiadója közt, tovább harcolnak

Nótár Mary
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, lezárult Nótár Mary és egykori kiadója között öt és fél éve húzódó per, mégpedig az előadó javára. Úgy tánik, mégsem nyugodhat meg teljesen az énekesnő.
Vágólapra másolva!

Nótár Mary és a lemezkiadója 5 és fél éve hadakozik egymással a bíróság előtt. A végletekig elfajult ügyben több per is folyt, szó volt személyi szabadság korlátozásáról, bevételkiesésről, illetve igazolt veszteség miatti kártérítésről is, a levegőben pedig csak úgy repkedtek a több tízmillió forint összegű kárigények. Az utolsó pernek január 28-án lett vége.

Forrás: Lexy_Belenyesi/Nótár Mary Facebook

Míg a bíróság első fokon a lemezkiadó tulajdonosának adott igazat mindegyik eljárásban, addig másodfokon Nótár Mary nyert meg mindent.

miszerint nem vagyok köteles 80 milliót fizetni a volt kiadómna" - mondta a Borsnak az énekesnő.

A kiadó újabb lépéseket tervez

"Első fokon mindent megnyertünk, a rendőség két évig nyomozott és bűncselekmény hiányában ejtett minden vádat. Hogy Mary nyert? Ő nem nyert semmit. Ahogy mi sem" - mondta a lap megkeresésére Száva Rita. "Itt nem nyert senki. Most Mary boldog, nem is kívánok neki mást az életben, csak boldogságot! Bennem nincs bosszúvágy, nincs harag" - magyarázta a kiadó, majd így folytatta:

Ennyivel tartozom az elhunyt férjem, Lakatos Róbert emlékének, aki elindította az eljárásokat Mary ellen."

A Bors információi szerint további bírósági perek várhatók.