Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Exatlon-kieső: Ez egy küzdelem volt önmagammal és a játékkal, amit valaha szerettem

Szabó-Thomka Hanna
Vágólapra másolva!
Szabó-Thomka Hanna az első évadot élvezete, a negyedikben nagyon nem találta a helyét.
Vágólapra másolva!

"Engem kifejezetten meglepett, amikor kiestem és 46%-ot mutatott a statisztikám. 20%-ot vártam, legalábbis amennyi energiát én a teljesítményem javítására szántam ez lett volna a megfelelő szám.
Sajnos a napjaim nem erről szóltak. Minden nap küzdöttem a rossz érzéssel, hogy miért vagyok itt, mikor valójában nem ad örömöt, miért félek a pályákon, ami egyszer játszótérnek tűnt, és miért vagyok olyan társaságban ahova én nem tartozom.

és találom a mai napig, de nekem ez nem egy futóverseny volt, hanem egy küzdelem önmagammal és a játékkal, amit valaha szerettem" - írta oldalára az Exatlon kiesője.

Szabó-Thomka Hanna Instagram

"Szeretném, ha most már senki nem értene félre, én nem a teljesítményem miatt voltam szomorú, hanem a rosszkedv miatt lett olyan a teljesítményem, amit megérdemeltem. Persze azért voltak jó pillanatok, nagyon sokat nevettünk a lányokkal, és néha tudtam versenyezni is, amikor éreztem az első évad hangulatát. Azonban ez egy hosszú játék, és ha nem megy át kell adni a helyet másnak, aki előre viszi a kék csapatot... vagy csoportot inkább" - tette hozzá.

Nem minden követője örült annak, amit a tévében látott tőle. "Nem hiszem, hogy eleve úgy mentél ki, hogy nem fog örömet okozni, rossz kedved lesz. Hiszen a környezet ismerős, a stáb ismerős, ügyességik ismerősek. A társaság is ismerős volt, gondolom... Innentől kezdve lehet csűrni-csavarni, de szerintem

erősebb a mezőny ezért elment a kedved az egésztől...Persze ez sem ment fel a viselkedésed, stílusod alól, mert hidd el, a legtöbb embernél ez volt igazán visszataszító, rossz példa!" - zsörtölődött egy követője.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről