Márki-Zay Péter teljesen összezavarodott, mutatjuk a legkínosabb szerepléseit - videó

Márki-Zay Péter
Vágólapra másolva!
Márki-Zay Péter egyre inkább elveszíti a fonalat, összevissza beszél és segítségre szorul. Legutoljára az ATV stúdiójában zavarodott bele abba, hogy mikor lesz az évértékelője, pedig ketten is súgni akartak neki, nem sok sikerrel. Összegyűjtöttük, mik voltak Gyurcsány jelöltjének eddigi legdurvább szerencsétlenkedései.
Vágólapra másolva!

Márki-Zay nem tudta, mi van a népszavazási kezdeményezésükben

A baloldali jelölt még egy tavaly decemberi sajtótájékoztatón vált nevetségessé, amikor az álláskeresési járadék időtartamával nem volt tisztában, pedig ezzel kapcsolatban népszavazást is kezdeményeztek. Márki-Zay a Kossuth téren jelentette be, hogy elindul az aláírásgyűjtés az általuk kezdeményezett népszavazásra, a második kérdéséről azt mondta, hogy annak célja, hogy a járvány idején munkájukat elvesztők támogatására az álláskeresési támogatás folyósításának időtartama 30-ról 90 napra emelkedjen.

Csakhogy jelenleg éppen ennyi, 90 nap.

A baloldali jelöltet végül Simon András kommunikációs főnöknek kellett kijavítani, de ő is rosszul tudta, őt végül a többi baloldali politikus javította ki.

Márki-Zay szerint a magánosított egészségügy egyik előnye, hogy fűszoknyás lányok szolgálhatnak fel mojitót

– mondta Márki-Zay Péter példaként arra, hogy milyen előnyei lehetnek annak, ha bizonyos egészségügyi szolgáltatásokat magánszolgáltatóknak szervezne ki az állam.

Mindeközben az amerikai egészségügyi rendszer hátrányairól mintha megfeledkezett volna, az ugyanis nem véletlen, hogy kevés beteg van az amerikai kórházakban. Ez nem a hatékony egészségügynek köszönhető elsősorban, hanem annak, hogy az ellátás megfizethetetlenül drága. Az amerikai egészségügy problémáit jól jelzik az olyan esetek, amikor egy bostoni nő lába súlyosan megsérült, és szinte könyörgött a járókelőknek, hogy azok ne hívjanak mentőt, mert nem fogja tudni kifizetni az ellátás költségeit. Az egészségbiztosítók még az olyan alapvető gyógyszereket, mint az asztma elleni inhalátor vagy az inzulin, méregdrágán adják. Az amerikai rendszert jellemző hibákról, furcsaságokról szinte vég nélkül lehetne írni, már csak ezért is furcsa, hogy

EZÉRT AZ EGÉSZSÉGÜGYI RENDSZERÉRT RAJONG MÁRKI-ZAY PÉTER. A JELÖLT EGYÉBKÉNT ANNYIT HOZZÁFŰZÖTT: A TÖBB BETEGBIZTOSÍTÓS MODELL HELYETT AZ EGYBIZTOSÍTÓS MODELLT PREFERÁLJA.

Jézushoz hasonlította magát

Londoni fóruma egyik legbizarrabb pontján

MÁRKI-ZAY JÉZUSHOZ HASONLÍTOTTA ÖNMAGÁT,

amikor arról beszélt, hogy vallásos élményként tapasztalta meg két sajtósa, Simon András és Péterfi Judit csatlakozását a kampánycsapatához.

Mindenkit aberráltnak nevez, majd leveszi a maszkját és beleköp

Gyurcsány Ferenc jelöltje rendszerint elveszíti a hidegvérét, és legutóbb is kijött a sodrából. A Mozaik Kör szervezett egy beszélgetést Márki-Zay Péterrel, amelyen a 888.hu stábja a rendezvény alatt ugyan nem forgathatott, viszont előtte és utána igyekeztek a baloldali jelöltnek kérdéseket feltenni. A portál beszámol róla, hogy

Márki-Zay aberráltnak nevezte a "fideszeseket", és a 888.hu újságírójának is feltette a kérdést, hogy ő aberrált-e.

Márki-Zay Péter az Alaptörvényt is aberráltnak nevezte, de

a legmegmagyarázhatatlanabb azonban az volt, amikor levette a maszkját és beleköpött.

Összevissza beszél a saját évértékelőjéről, még az időpontját sem tudja

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában a riporter kérdezte a baloldali jelöltet arról, hogy mikor tartja a nagy dérrel-dúrral beharangozott évértékelőjét, mire Márki-Zay előbb azt mondta, tizenhetedikén, majd kinézett valakire a stúdióban - úgy tűnik, már a sajtósai bent ülnek, hogy súgjanak neki - és javított tizenötödikére. Néhány másodperc múlva azonban megint kinézett a stúdió egy másik pontjára, és megint javított: tizenhatodikára.

Az egészen nevetséges jelenet:

Az ügyben az alábbi kérdéseket juttattuk el Márki-Zay Péterhez:

  1. Ki volt a két ember, aki a stúdióban súgott Önnek?
  2. Miért kell bemenniük a stúdióba?
  3. Súgtak-e más kérdésnél is?

Eddig nem válaszolt, amint válaszol, cikkünket frissítjük.

Szavazzon!

Ön szerint melyik Márki-Zay Péter legkínosabb szereplése?