A macskaverős botrány ellenére számít csapata a BL-győztes focistára

fbl Horizontal FULL LENGTH ACTION SPORT FOOTBALL HEADSHOT
West Ham United's French defender Kurt Zouma controls the ball during the English Premier League football match between West Ham and Watford at the London Stadium, in London on February 8, 2022. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Óriási port kavart az elmúlt napokban a West Ham Unitedben játszó focista, Kurt Zouma macskarugdosós videója. Az incidens ellenére a londoni csapat menedzsere, David Moyes szerint a BL-győztes védő pályára léphet a hétvégi Leicester City elleni bajnokin.

Bár a londoni rendőrség nem indított vizsgálatot Kurt Zouma videója miatt, a West Ham United fél havi fizetését megvonta, amelyet állatvédő szervezeteknek ajánlottak fel.

A kiváló szezont futó, negyedik West Ham Unitedre nem vár könnyű mérkőzés a hétvégén, mivel a Leicester Cityhez látogat. A Rókák csak a 12. pozícióban állnak, és a legutóbbi három bajnokijukon nyeretlenek, mérlegük azonban pozitív otthon, ahol többek között már a Liverpoolt és a Manchester Unitedet is legyőzték a mostani idényben. David Moyesnak tehát nagy szüksége van a legjobb játékosaira, a skót edző a mérkőzés előtt megerősítette, hogy a botrányba keveredett Kurt Zouma is játszani

Botránya ellenére számítanak Kurt Zoumára a West Ham Unitednél Forrás: AFP/Glyn Kirk

A West Ham kirótta a maximális büntetést, nem hiszem, hogy ennél többet tehetnénk. Mindannyian egyetértünk abban, hogy szörnyű és botrányos volt a cselekedete, de úgy döntöttünk, hogy mellette állunk" – nyilatkozta a Sky Sportsnak David Moyes.