Magyarország legnagyobb biztosításértékesítési hálózata jött létre

hitel, hitelvállalás, hitel vállalás, hitel ügyintézés, hitel felvétel, ügyintézés, illusztráció
Portrait of young bank officer consulting with businesswoman while sitting at office in front of laptop.
Vágólapra másolva!
20 évre szóló stratégiai együttműködési keretmegállapodást kötött a CIG Pannónia Csoport a Magyar Bankholdinghoz tartozó bankokkal, az MKB Bank Nyrt.-vel, a Takarékbank Zrt.-vel és a Budapest Bank Zrt.-vel, ezzel Magyarország legnagyobb biztosításértékesítési hálózata jött létre.
Vágólapra másolva!

A stratégiai együttműködés értelmében a három bank fiókjaiban, azaz Magyarország legnagyobb bankfiók hálózatában, elérhetővé válnak a CIG biztosítási termékei. A Bankholdinghoz tartozó bankok összesen 2,2 millió lakossági ügyfele mostantól innovatív nyugdíj-, baleseti- és életbiztosítás, valamint egészségbiztosítás, hitelfedezeti- és lakásbiztosítás termékekhez juthat.

- mondta el a bejelentés kapcsán Polányi Zoltán, a CIG Pannónia Biztosító vezérigazgatója.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

"Ügyfeleinket a saját igényeikre szabott, kedvező árú, modern, piacvezető és hazai fejlesztésű biztosítási termékekkel szeretnénk kiszolgálni és hiszünk benne, hogy a CIG Pannóniával kötött stratégiai együttműködés ezt szolgálja. Mostantól mindhárom tagbankunk ügyfelei számára elérhetőek a CIG termékei és az MKB Bank és a CIG Pannónia közötti korábbi üzleti partnerség sikeressége alapján is biztosak vagyunk abban, hogy mind ügyfeleink-, mind saját stratégiai céljaink szempontjából a legjobb partnert választottuk" - hangsúlyozta Ginzer Ildikó, a Magyar Bankholding standard kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese a Magyar Bankholding Zrt. közleményében.