Vágólapra másolva!
A Barcelona vezetőedzője, Xavi szeretné megszerezni a Liverpool legnagyobb sztárját, Mohamed Szalah-t, amennyiben a katalán klub a Borussia Dortmund norvég csatárát, Erling Haalandot nem tudja leigazolni.

A Barcelona elnöke, Joan Laporta biztosította arról Xavit, hogy a következő idényben egy világsztárral szeretné megerősíteni a csapat támadósorát.

Az elsődleges célpont továbbra is a Dortmund klasszisa, Erling Haaland, de a norvég támadót több európai topklub, köztük a Manchester City is szeretné megszerezni, illetve a játékos sérülékenysége is problémát jelent.

Laportának a Liverpool sztárja, Mohamed Szalah a "B-terve", arra az esetre, ha Haaland leigazolása meghiúsulna.

Az egyiptomi szélső ugyan nem egy klasszikus befejező csatár, de szezononként legalább 30 gólt lehet várni tőle, és Xavi is ideális választásnak tartja a támadószekció megerősítésére.

Az AS értesülési szerint Robert Lewandowski és Romelu Lukaku neve is képben van, amennyiben Szalah-t sem sikerülne szerződtetni, és több játékos, köztük Memphis Depay, Ousmane Dembélé, Martin Braithwaite és Luuk De Jong jövője is bizonytalan a katalán klubnál.