Nézze meg, hogy csaptak le egy drogdíler párra a rendőrök - videó

A nyomozók őrizetbe vettek egy csépai párt, amelynek tagjai rendszeresen árultak új pszichoaktív anyagot. Elfogásuk előtt az egyik vásárlójuk horgászfelszereléssel fizetett az anyagért.
A nyomozók őrizetbe vettek egy csépai párt, amelynek tagjai rendszeresen árultak új pszichoaktív anyagot
Vágólapra másolva!
Új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult ejárás egy csépai pár ellen, akik a gyanú szerint rendszeresen árultak drogot. Elfogásuk előtt az egyik vásárlójuk horgászfelszereléssel fizetett az anyagért.
Vágólapra másolva!

A kunszentmártoni rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság TISZA MEKTO bevetési egységének közreműködésével csaptak le egy olyan férfira március 16-án Csépa közelében,

akinél 0,7 gramm alufóliába csomagolt, kábítószergyanús fehér port találtak.

Az elfogott ember elmondta, hogy egy csépai pártól vette az anyagot, amiért horgászfelszereléssel fizetett. Nem sokkal ezután megjelentek a pár házánál és elfogták a 42 éves férfit a 38 éves párjával együtt, majd bevitték őket a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A megalapozott gyanú szerint rendszeresen adtak el több embernek is új pszichoaktív anyagot alkalmanként 5000 forint/pakk áron.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult ellenük eljárás.

A pár házából 5,71 gramm alufóliába csomagolt fehér port, pénzt, televíziót, autókat, arany ékszereket, horgászfelszereléseket és zálogjegyeket foglaltak le.

Mindkettejüket őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását.