Gulyás Gergely: A legnagyobb veszélyt a baloldal jelenti az országra nézve

GULYÁS Gergely
Budapest, 2022. március 11. Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszédet mond a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából tartott kitüntetésátadáson a Várkert Bazárban 2022. március 11-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Óriási a tétje, hogy április 3-a után ki alakít kormányt Magyarországon és hogy ki lesz ellenzékben – jelentette ki a Pesti TV-nek adott exkluzív interjújában Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.A baloldal háborúba sodorná az országot, magyar fegyvereket küldenének Ukrajnába, NATO-kérésre pedig magyar katonákat is, miközben az Oroszország elleni szankciókat is életbe léptetnék, különös tekintettel az energiahordozókra, amelyek miatt a magyar gazdaság tönkremenne, nyersanyaghiány lépne fel – mondta Gulyás Gergely.
Vágólapra másolva!

Szarvas Szilveszter a Márki-Zay–Zelenszkij-paktumról is kérdezte a Miniszterelnökséget vezető minisztert. Gulyás Gergely leszögezte: a paktumért nem Zelenszkijt kell hibáztatni, hanem a magyar baloldalt.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszédet mond- illusztráció Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Mind a jobboldali portálok hackertámadása, mind a kiküldött gyanús SMS-ek ügye bűncselekmény; utóbbi személyes adatokkal való visszaélés is, hiszen a baloldal jogszerűen nem juthatott hozzá a választók adataihoz, akik ehhez nem járultak hozzá. Teljesen nyilvánvaló, hogy jogellenesen lophattak el adatokat, amit a baloldal felhasznál

– jelentette ki Gulyás Gergely.

Szarvas Szilveszter az EBESZ választási missziójáról is kérdezte Gulyás Gergelyt, aki úgy fogalmazott: az ide érkező EBESZ-csapat baloldali szurkoló, az EBESZ választási missziójának tízből öt tagja közvetetten, vagy közvetlenül is dolgozott Soros Györgynek.