Hihetetlenül szoros a verseny Budapesten, a 18. kerületben

Választás 2022, 2022-es magyarországi országgyűlési választás, szavazás, Zugligeti Általános Iskola
Vágólapra másolva!
Kunhalmi Ágnes MSZP-társelnök, a választókerület parlamenti képviselője a most véget érő ciklusban minimális előnnyel, 449 szavazattal vezet Lévai István Zoltán jelenlegi fideszes önkormányzati képviselő, volt alpolgármester előtt Pestszentlőrinc-Pestszentimrén, a budapesti 15. számú országgyűlési egyéni választókerületben. Napokig nem lesz még végeredmény.
Vágólapra másolva!

Kunhalmi, aki négy éve simán győzött itt, egyelőre nem jelentkezett az urnazárás óta a Facebookon, Lévai viszont hétfő délelőtti Facebook-posztjában megköszönte a szavazók támogatását, majd összegezte az állást:

"Nagyon szoros küzdelemben a jelenlegi állás szerint a szavazatok 43,5 %-át, azaz 24.314 szavazatot kaptam. Kunhalmi Ágnes jelenleg 24.763 szavazattal, 44,31 %-al vezet itt a 18. kerületben.
Hátra van még a külföldön és vidéken szavazó kerületi állandó lakhellyel rendelkezők szavazatainak, valamint a 34-es szavazókörben leadott szavazatoknak a megszámlálása.

Frissítés: cikkünk megjelenése után nem sokkal Kunhalmi Ágnes egy új Facebook-posztot tett ki, egyetlen mondatot írt, megköszönte a bizalmat a 18. kerületi lakosoknak. Arról nem írt, hogy még napokig nincs végeredmény.