Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A monitorokat is elérték a szoftverfrissítési nyűgök

apple studio display
Apple Studio Display
Vágólapra másolva!
Rosszalkodik az Apple Studio Display modellbe integrált iPhone.
Vágólapra másolva!

Folytatódik az elektronikai termékek időnként megkérdőjelezhető fontosságú túlbonyolítása, példának okáért a nemrég piacra került Studio Display monitorába az Apple beépített egy iPhone-t, csak hogy a webkamerája képes legyen teljesen önmagától nyújtani egy kényelmi funkciót.

Apple Studio Display Forrás: Apple

Sajnos a webkamera egyelőre kritizálható munkát végez, azonban az Apple igyekszik szoftveresen javítani rajta, a monitorra a macOS szoftverfrissítőjén keresztül telepíthetőek a rendszerfrissítések. Vagy legalábbis ez lenne az ötlet, a napokban számos panasz érkezett a monitor használóitól, hogy nem tudják telepíteni a legújabb szoftverfrissítést.

Az installáció meghiúsulása szerencsére nem ütötte ki a monitoraikat, a hibaüzenet arra kéri a felhasználókat, hogy egy óra múlva próbálkozzanak meg újból a patch telepítésével, a probléma kitartó fennállása esetén pedig vegyék fel a kapcsolatot az Apple szervizével.

A hírek szerint a helyzetre reagálva az Apple újból lehetővé tette az előző szoftverfrissítés telepítését a monitorokra, azt a változatot installálva elméletileg már tovább lehet frissíteni a legújabb szoftverre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről