A kulcslyukon keresztül nézte végig a kisfiú, hogy megfojtják az édesanyját

Budapest, 2022. április 4. Bűnügyi helyszínelők Zuglóban, ahol megöltek egy fiatal nőt 2022. április 3-án este. A feltételezett elkövetőt, egy férfit elfogták. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Egy konyhakéssel kelt bántalmazott édesanyja védelmére a nyolcéves Dominik  – tudta meg a Blikk. A lapnak fiú és édesapja nyilatkozott három héttel azután, hogy Dominik édesanyját, Zsanettet megölte az új párja.
Vágólapra másolva!

Vita fajult gyilkossággá Zuglóban április 3-án. A konfliktus abból indult, hogy a nő új párja, C. Károly tánc közben könyökkel megütötte a fiút, akinek az édesanyja a védelmére kelt. Előbb veszekedni, majd dulakodni kezdtek a férfival a lakásban.

– magyarázta a Blikknek Fodor Viktor, Dominik édesapja.

Bűnügyi helyszínelők Zuglóban, ahol megöltek egy fiatal nőt április 3-án este Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Ezután Zsanett párja menekülés közben fenyegetően azt kiabálta a fiúnak, hogy bújjon be a szekrénybe, mert hamarosan jönnek a rendőrök, akik bántani fogják. A gyermek elbújt egy rövid időre, de akkor még fogalma sem volt, hogy az anyukája nem ébred fel többé. Ezután azzal hívta fel az apját, hogy az édesanyjának nem ver a szíve és vörös a nyaka. A segélyhívót is ő tárcsázta, majd a kiérkező rendőröket is ő engedte be a lakásba.

– tette hozzá Viktor.

A Blikk munkatársa telefonon beszélt az apja mellett lévő Dominikkal is, aki azt mondta, már jobban van, szabadidejében focizni és biciklizni szokott.

Gyilkosság után moziba ment

Zsanett és Károly januárban ismerkedtek meg egymással. Rengeteg közös élményt osztottak meg a közösségi oldalaikon, és még egy egyforma tetoválást is varrattak magukra. A feltételesen szabadlábon lévő és korábban már személyi szabadság megsértésével, szexuális erőszakkal és zaklatással is meggyanúsított férfi a gyilkosság után moziba ment az anyjával, a rendőrök az egyik plázából szedték ki a film vetítése közben.