Fegyveres támadók rabolták ki az utcán a világbajnok sztárbokszolót

Amir Khan vs Phil Lo Greco Box TOPSHOTS Horizontal BOXING FULL LENGTH JOY SAUTANT DE JOIE
Britain's Amir Khan celebrates defeating Canada's Phil Lo Greco in their Super-Welterweight contest at the Echo Arena in Liverpool, northern England, on April 21, 2018. (Photo by OLI SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A világbajnok brit ökölvívót, Amir Khant fegyveres rablók támadták meg az utcán, és ellopták a 71 ezer fontot érő karóráját.

A The Sun megírta, hogy a 35 éves bokszoló éppen a londoni Sahara Grill étteremből távozott a feleségével, amikor megtámadták az utcán.

Miután elköszöntek a személyzettől, az út szélén parkoló autójuk felé indultak, de két férfi egy pillanat alatt megközelítette őket, és az egyikük fegyvert fogott az ökölvívóra.

A rablók elvették Khan 71 ezer font értékű (több mint 31 millió forintos) 19 karátos, rozéarany gyémánttal kirakott Franck Muller Vanguard Chronograph típusú karóráját. A támadók aztán beszálltak a közelben parkoló kocsijukba, és elhajtottak a helyszínről.

Az étterem belsejéből készült felvételek rögzítették, hogy amikor Khan kilépett az ajtón a személyzet a bejáratnál várakozott. Amikor a fegyveres közeledett a bokszolóhoz, az egyik munkatárs rámutatott, mielőtt kirohant az étteremből, majd a személyzet többi tagja is az utcára rohant, hogy megpróbáljon segíteni Khannak.

A rablók állítólag Khan közösségi oldalain szereztek tudomást a méregdrága karóráról és tudatosan kitervelték, hogy az étterem előtt rabolják ki az egykori világbajnokot.