Párizsban állhat össze végül a Messi-Ronaldo álompáros

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL HEADSHOT PORTRAIT-AMERICAN SHOT DISAPPOINTED HAND ON HIPS
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the English Premier League football match between Everton and Manchester United at Goodison Park in Liverpool, north west England on April 9, 2022. (Photo by Anthony Devlin / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Mirror című angol lap arról ír, hogy Cristiano Ronaldo még a Manchester United frissen kinevezett edzőjének, Erik ten Hagnak az érkezése előtt elhagyhatja a klubot. És már azt is tudni vélik, hogy hova igazol.

Az ötszörös aranylabdás portugál világsztárt nagyon sokan annak ellenére is csak a MU kerékkötőjének tartják, hogy góljaival szinte egyedül tartja életben a csapat európai kupaszereplésről szőtt álmait (még, ha ez minden bizonnyal csak a Konferencialiga lesz is). Ronaldo a MU legutóbbi 9 góljából 8-at vállalt, ami két győzelmet és egy döntetlent ért.

A Mirror szerint mégis biztosnak tűnik, hogy a csapatot a saját képére formálni igyekvő Ten Hag nem tart majd igényt a 37 éves portugálra, aki így még a holland július 1-i érkezése előtt távozhat.

Cristiano Ronaldo hiába a MU legeredményesebb focistája a szezonban, mégis bizonytalan a sorsa a klubnál Forrás: AFP/Anthony Devlin

Az új klubja pedig a Paris Saint-Germain lehet, a franciák ugyanis szívesen látnák, és a fizetése sem okozna nekik gondot, különösen akkor, ha Kylian Mbappé valóban a Real Madridba igazol. Ha Ronaldo tényleg Párizsba költözik, akkor végre egy csapatban is láthatják a szurkolók az elmúlt évtizedek - ha nem minden idők - két legjobb játékosát.

Persze, kérdés, hogy a MU szponzorai mit szólnának a klub legnagyobb marketingértékkel bíró játékosának távozásához, és az is, hogy mennyire hihetünk a távozásról szóló pletykáknak.