Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Azt hazudta a klubrádiós Dési János, hogy elhagyja Magyarországot, kínos cikkben magyarázkodik, hogy miért nem

Dési János ATV
Vágólapra másolva!
A klubrádiós Dési János a Fidesz mindent elsöprő győzelme után azt mondta, hogy emigrál, most kiderült, hogy mégsem, és kínosan magyarázkodik - írja a Mandiner.
Vágólapra másolva!

Dési János egy időre eltűnt a Klubrádióból, majd felolvasta az „Elhagyom Magyarországot. Agyő!" című írását a rádióban.

Dési János Forrás: ATV

Désinek azonban úgy tűnik, esze ágában nem volt elmenni - vagy rájött, hogy külföldön is meg kellene élnie valamiből. Ezért most íratott egy kínos cikket a Media1 nevű portállal (legalábbis elég megmosolyogtató a baloldali propagandalap azon állítása, hogy aggódó üzenetek sorát kapták ők, hogy hova tűnt a Klubrádió alig hallgatott műsorának vezetője, persze, ez nagyon valószínű...), amelyben magyarázkodik.

Az okokat itt most nem fogom hosszan sorolni, mert minek. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni" – többek között ezeket a félreérthetetlen mondatokat mondta a baloldal történelmi bukása után Dési.

Félreértelmezésről beszél, kínos cikkben magyarázkodik

Szóval most a Media 1 "kérdésére" Dési azt találta mondani, hogy egyfajta „belső emigrációra" gondolt, majd gyakorlatilag leostobázta saját hallgatóit, mondván, aki eléggé figyelt, annak ez ki kellett derüljön. Úgy tűnik, a vidék meg a Fidesz szavazóinak ostobázása már nem is elég. Majd hozzátette: az elmúlt egy hónapban szabadságon volt. Nem irigyeljük, túl sok szabadsága nem maradt az év hátralévő részére...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről