Rátámadt az élettársára egy kecskeméti férfi

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Magánlaksértés, kényszerítés, rongálás, kifosztás és testi sértés miatt indult ellene eljárás az ellen a fiatal férfi ellen, aki rátámadt az életársára, de a tárgyaiban is kárt tett.
Vágólapra másolva!

Egy 26 éves, kecskeméti férfi megjelent volt élettársa lakásánál május 21-én hajnal 3-kor, és a gyanú szerint dörömbölni kezdett az ajtaján. Mivel a nő nem engedte be, berúgta az ajtót. Ahogy bejutott, elvette a telefonját, és arra kényszerítette, hogy oldja fel a készülékét, hogy ellenőrizhesse élettársa magánéletét.

Végül féltékenységében összetörte, és zsebre vágta a telefont.

Forrás: Origo

Az agresszív támadónak ez nem volt elég. Fogott egy konyhakést, szétvágta vele a nő cipőit, aztán belevágta azt az ágy karfájába. A nyomozóknak azt mondta, azért tette, hogy többet ne tudjon bennük szórakozni menni a nő. Még egy dologban tett kárt. A sminkes készletét is szétörte szét, de a nőt is bántotta.

Többször megütötte és a pénzét is elvette.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói tegnap délután őrizetbe vették a férfit, aki ellen magánlaksértés, kényszerítés, rongálás, kifosztás és testi sértés miatt. Már kezdeményezték a letartóztatását.