Szekercével és piszkavassal vertek agyon egy férfit Szeged mellett

Vágólapra másolva!
Emberöléssel vádolják a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészségen azt a férfit, aki 2009 nyarán megölte az ismerősét, majd a holttestét elásta. A férfi földi maradványai még nem kerültek elő. 
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint gyilkos és áldozata évek óta ismerte egymás, korábban munkatársak is voltak. A két férfi 2009. július 2-án egy nagyobb társaságban együtt ivott egy csongrádi szórakozóhelyen. Valamin összevesztek, és aztán össze is verekedtek. Este a támadó elment a kocsmából és egy ismerősnél kötött ki. Éppen bográcsoztak, amikor meglátta az éppen arra járó férfit, akit behívott az udvarra.

Egy szekercével fejen vágta, majd egy piszkavassal mellkason szúrta.

Áldozata holttestét az ismerősével együtt a Tisza árterébe vitte és elásta. A férfi földi maradványai még nem kerültek elő.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A főügyészség ügyészei a férfit emberöléssel vádolták meg. Mivel a holttest eltüntetésében közreműködő társa bűnpártolásnak minősülő bűncselekménye a nyomozás megindításakor elévült, így emiatt ő nem áll majd bíróság elé. A vádemeléskor letartóztatott férfi sorsáról a Szegedi Törvényszéken fognak dönteni.