Vágólapra másolva!
Egy nappal az Eb-ezüstérmes angol válogatott elleni Nemzetek Ligája-mérkőzést megelőzően, már a találkozó helyszínén, a Wolverhampton otthonában, vagyis a Molineux Stadionban tartott sajtótájékoztatót a magyar válogatott. Nagy Ádám szerint az angolokon lesz nyomás, már csak a budapesti vereség miatt is.

A magyar válogatott középpályása bízik benne, hogy ezúttal jobban figyelnek majd a védelem mögé beívelt labdákra.

"Az angolok várhatóan nagy nyomást fognak helyezni ránk, biztos vagyok benne, hogy győzelmi kényszerben lépnek majd pályára ellenünk. Hiszen Budapesten legyőztük őket, három meccs után pedig még nincs győzelmük a csoportban, emiatt biztosan megpróbálnak majd minél előbb vezetést szerezni. Stabilnak, szervezettnek kell lennünk, és javítanunk kell az előző meccsek hibáit. Az olaszok és a németek ellen is a magasan feltolt védelmi vonal mögötti területeket használta ki az ellenfél, erre most is oda kell figyelnünk. Bízom benne, hogy kedden kevés lehetőséget engedünk az angol válogatottnak. Ami a saját játékunkat illeti,

Nagy Ádám szerint az angol csapat nagy nyomást fog helyezni a magyar válogatottra Fotó: Polyák Attila - Origo

mert ilyen ellenfelek ellen rendkívül fárasztó kizárólag a védekezésre koncentrálni. Kemény meccset várok, amelyen biztosan remek lesz a hangulat. Ez lesz a negyedik mérkőzésünk rövid idő alatt, de nagyon sok erőt ad számunkra, hogy egy egész ország áll mögöttünk" - mondta a Pisa magyar válogatott középpályása, aki kiemelte, hogy a telki edzőközpontban olyan körülmények között készülhetnek, ami a világelithez tartozik, ezért az elmúlt két napban is minden lehetőség adott volt a regenerálódásra.

Az Anglia-Magyarország összecsapás 20.45 órakor kezdődik kedden.