Vonattal karambolozott egy kisteherautó Békéscsabán

fénysorompó, sorompó, vonatbaleset
15 December 2021, Lower Saxony, Ihrhove: A traffic light at a level crossing on the double-track rail line near Ihrhove lights up red before a train passes. In the future, the so-called "Wunderline" will connect northern Germany with the north of the Netherlands via the line from Bremen to Groningen. The line is being upgraded to provide a faster, more comfortable and more environmentally friendly connection between the metropolitan regions. Photo: Hauke-Christian Dittrich/dpa (Photo by Hauke-Christian Dittrich / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság beszámolója szerint személyvonattal ütközött össze egy kisteherautó Békéscsabán, a Kígyósi út mellett, a Kerek tanya és a Fényes tanya közötti út vasúti átjárójában.
Vágólapra másolva!

Csütörtök délelőtt a Lőkösházáról Budapestre tartó Muntenia IC (IC 78) Szabadkígyós és Békéscsaba között egy fénysorompós vasúti átjáróban egy autóval ütközött össze. A balesetben nem sérült meg senki. A békéscsabai hivatásos tűzoltók áramtalanították a kisteherautót.

A MÁV tájékoztatása szerint

a Békéscsaba-Kétegyháza szakaszon szünetel a forgalom.

A Kétegyháza-Békéscsaba szakaszon a pótlóbuszos közlekedés szervezése folyamatban van.

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.