11 hét után újra volt telitalálat a lottón

lottó
szerencsejáték 
szerencsejáték  zrt.
hatoslottó
Illusztráció
Vágólapra másolva!
Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait. Tizenegy hét halmozódást követően a telitalálatos szelvény tulajdonosa 1,785 milliárd forintnak örülhet.
Vágólapra másolva!

A nyerőszámok:

12, 22, 26, 27, 31

Joker: 801682

Egy telitalálatos szelvény volt, nyereménye 1 785 282 580 forint.

A szerencsés játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál.

A Szerencsejáték Zrt. azt közölte, hogy a 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A nyertes játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán.

Ezután kerülhet sor a személyes találkozásra, melynek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény, és megvizsgálják annak érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.