Dráma Miamiban, leszállás után kigyulladt egy repülőgép a repülőtéren - videó

balesetet, Miami, mobiltelefonos video, utasszállító repülőgép, kifutópálya, kigyullad, GIF
Vágólapra másolva!
Balesetet szenvedett a Miami Nemzetközi Repülőtéren egy utasszállító repülőgép kedden, miután a repülő futóműve leszállás közben összeomlott. A gépen 126 utas volt, őket a kigyulladt gépből pánikolva menekültek.
Vágólapra másolva!

Drámai baleset történt kedden a Miami Nemzetközi Repülőtéren, miután leszállás közben balesetet szenvedett majd kigyulladt a dominikai Red Air légitársaság egyik repülőgépe - írja az Independent.

Videó a landolásról:

A reptér tűzoltósága a tüzet gyorsan eloltotta.

Füstölő gép, amelyhez tűzoltók érkeznek:

A balesetet az okozta, hogy a gép futóműve leszállás közben összeomlott. Emiatt tűz ütött ki. A gép az esetet követően tovább sodródott, félig a füvön, félig egy guruóúton állt meg.

Az oldal azt írja, hogy a balesetben hárman sérültek meg könnyebben, a többi utast busszal a terminálokhoz szállították.

Pánikoló utasok menekülnek az égő gépről:

Az amerikai Nemzeti Közlekedésbiztonsági Bizottság nyomozókat küldött szerdán a helyszínre, amely vizsgálja, hogy mi okozta a McDonnell Douglas MD-82 típusú gép balesetét.

A közösségi médiában több videó és kép is megjelent a baleset helyszínéről, amelyen már a futómű nélküli, eloltott, emiatt habbal körbevett gép látható.