A baloldal képviselőjelöltje szerint a fideszesek ukrán csecsemőket ölnek

Vágólapra másolva!
Ukrán csecsemők megölésével vádolta meg a kormánypárti szavazókat Puskás Réka, a baloldali pártok jelöltje a július 17-i időközi önkormányzati választáson. A Fidesz helyi szervezete a jelölt lemondását követeli. 
Vágólapra másolva!

Gyalázatos módon írt az összes fideszes szavazóról a baloldali pártok jelöltje Szentendrén. Puskás Réka szerint a kormánypártiak ukrán csecsemőket ölnek.

Forrás: Origo

Visszalépésre szólították fel a baloldali politikust

"Puskás Réka hivatalos oldala kontrollálatlan indulatkitörésével megmutatta igazi lelkivilágát!
Elítéljük és visszautasítjuk Puskás Réka, a @TESZ (@Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület - TESZ Egyesület) képviselőjelöltjének (Szentendre, 10-es körzet) Facebook-bejegyzését, ami egyértelműen a jobboldali-keresztény értékeket valló emberek ellen irányul" - közölte a szentendrei Fidesz. Felszólítjuk, hogy kérjen bocsánatot attól a több mint 3 millió embertől, akit mondataival megsértett, és különösképpen attól a 9 356 jobboldali szentendrei szavazótól, ezen belül is a 10-es körzet jobboldali szavazóitól, akiket mélyen megbántott a kijelentésével! Ön ezzel a súlyosan méltatlan, gonosz, kontrollálatlan indulatkitörésével elárulta magát és igazi érzéseit! Ezek után kizárt, hogy egy teljes közösséget tudjon képviselni! A történtek után várjuk a visszalépését – mert Szentendre és a szentendrei emberek ennél többet érdemelnek - zárul a nyilatkozat.