Ezekért a körözött bűnözőkért még fizetne is a rendőrség

KÖRÖZÉSI TOPLISTA
Vágólapra másolva!
A rendőrség körözési TOP listáján összesen ma 49 ember szerepel, köztük 6 olyan bűnöző van, akiért még nyomravezetői díjat is fizetnének. Keresnek csalót, embercsempészt és zsarolót és olyat is, akinek már régen börtönben kellene lennie.
Vágólapra másolva!

A rendőrség most hat olyan bűnözőt keres, akikért fizetnének is.

Fontos, hogy a rendőrség csak annak fizet nyomravezetői díjat, akinek az információja közvetlenül segíti az illető elfogását.

Embercsempészért félmillió

Bartos Nándor 1982. augusztus 14-én született Baján. Azért keresik, mert nem vonult be, vagyis nem kezdte el letölteni a büntetését, amit emberek csempészéséért kapott. Körözését a Szegedi Törvényszék rendelte el tavaly.

Aki tud segíteni és az információ alapján elfogják, 500 ezer forintot kap.

Bartos Nándor Forrás: police.hu

Török Zsoltot csalás, költségvetési csalás és közokirat-hamisítás miatt keresik.

Több törvényszék, köztük a kecskeméti, a tatabányai és a Nyíregyházi Járásbíróság is adott ki ellene körözést. A férfi Szolnokon született, most 49 éves. A nyomravezetőnek 200 ezer forintot fizetne a rendőrség.

Török Zsolt Forrás: police.hu

A 47 evés Szalai Andrásnak már el kellett volna kezdenie a börtönbüntetést, amit zsarolásért és orgazdaságért kapott. Ezen felül lopás gyanúja miatt is szeretnék megtalálni. A Győri Törvényszék tavaly adott ki körözést ellene.

Ha valaki tudja, hogy hol van, és ezt elmondja a rendőröknek, 300 ezer forintot kereshet vele.

Szalai András Forrás: police.hu

Géczi Péter 1979 februárjában született Tiszaföldváron.

Ő sem vonult a börtönbe, vagyis nem kezdte el börtönbüntetése letöltését, amit kifosztás és lopás miatt ítéltek meg neki.

A Szolnoki Törvényszék 2019-ben adott ki körözést ellene. A rendőrség érte fizetné a legkevesebb nyomravezetői díjat, ami így is 100 ezer forint.

Géczi Péter Forrás: police.hu

Sikkasztás és költségvetési csalás miatt már börtönben kellene lennie Fodor Szilárdnak, de csalás gyanúja miatt is keresik. 2020-ban a Tatabányai Törvényszék adott ki ellene körözést.

A 48 éves, móri férfiről szóló információért 300 ezer forintos nyomravezetői díjat fizetnének a hatóságok.

Fodor Szilárd Forrás: police.hu

Egri Norbert Pécsett látta meg a napvilágot 45 évvel ezelőtt.

Ő sem vonult a rácsok mögé, amit csalás miatt kellett volna megtennie és ami miatt most 200 ezer forintos nyomravezetői díjat kaphat valaki.

A Szekszárdi Törvényszék adott ki ellene körözést 2018-ban.

Egri Norbert Forrás: police.hu

A rendőrség a 6 körözött bűnözőért összesen 1 millió 600 ezer forintot fizetne a nyomravezetőknek.