Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

John Newman mentális problémáiról vallott

John Newman, koncert, efott, fesztivál, buli, zene
Sukoró, 2022. július 16. John Newman brit zenész koncertje az EFOTT fesztiválon a Velencei-tó melletti Sukorón 2022. július 16-én. A fesztivált július 13-17. között rendezik a Fejér megyei településen. MTI/Vasvári Tamás
Vágólapra másolva!
A Magyarországon koncertező angol sztárelőadót a koronavírus-járvány változtatta meg: rájött, hogy sikerei ellenére egyre kevésbé találja a helyét a színpadon. Egy időre felhagyott a zenéléssel, a 2022-es fesztiválszezont pedig teljesen megújulva kezdte el – mesélte a Petőfi Rádió műsorában.
Vágólapra másolva!

„Nem szerettem azt a személyt, aki a pandémia előtt voltam" – így kezdte John Newman brit zenész koncertje előtt, a Petőfi Rádiónak adott interjúját, majd felforgatta a színpadot slágereivel az EFOTT fesztiválon, a Velencei-tó melletti Sukorón. Az énekes a beszélgetésben arra utalt, hogy a járvány előtt elért hatalmas sikereivel közhelyes popsztárrá vált, miközben sosem szeretett volna az lenni.

Forrás: MTI/Vasvári Tamás

"Most 32 éves vagyok, az elmúlt két évben sok minden megváltozott. Felnőttem.

Amint úgy éreztem, hogy kezdek rendbe jönni, a hálószobámban írtam egy dalt a laptopomon, és akkor, végre ugyanaz az extázis fogott el, mint a Love Me Again című dalom előtt" – fogalmazott a slágergyáros énekes-dalszerző, aki színpadi produkcióján is jelentősen változtatott.

Nem akar többé öltönyben, zenekarral fellépni, hanem a dalok születésének munkáját szeretné megmutatni a közönségnek. Ennek az az oka, hogy az elmúlt két évben ráeszmélt, elsősorban producernek és DJ-nek tartja magát, nem énekesnek. A magyar közönség elé így már megújulva tért vissza kísérleti dance show-jával, amellyel nagy sikert aratott.

A világhírű sztárelőadó a Petőfi Rádió szlogenjét – Zenében első – is elmondta az interjú végén, meglepően jó kiejtéssel. A teljes beszélgetés újrahallgatható a rádió podcastjei között.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről