Drogos tüntetőket állítottak elő a rendőrök

KATA, tüntetés, változtatás, KATA adózás változás, miatti, tiltakozás, demonstráció, futár, futárok, Budapest, Margit híd, pesti hídfő, 2022.07.18., hétfő, reggel
Vágólapra másolva!
Néhány száz ember Budapesten fel-alá sétálgatva tüntetett az elmúlt időszakban, állítólag a kata-törvény módosítása ellen. Viszont hamar kiderült, hogy a rendezvények hátterében a baloldal állt, az egyetlen cél pedig a káoszkeltés és a provokáció volt. Többen voltak alkoholtól és egyéb szerektől bódult állapotban; ordítoztak, kötekedtek, trágár módon szidták a munkájukat végző rendőröket. Most a rendőrség két személyt is előállított kábítószer-birtoklásért, ami egyébként a videók alapján úgy tűnt, hogy meglehetősen elterjedt lehetett a jelenlévők között.
Vágólapra másolva!

Teljes káoszba fulladt a baloldali tüntetésszerűség. Néhány száz ember sétálgatott a városban fel és alá, megbénítva ezzel a forgalmat, néhányszor különböző hidakat is elfoglaltak, majd a végén megunták és hazamentek. Eközben viszont sikeresen megakadályozták az embereket abban, hogy munkába menjenek vagy fontos dolgaikat intézzék.

A baloldal által "fel.aszott lelkű" emberek egy része láthatóan ittas volt, ezzel kapcsolatban az Origo is bemutatta azokat a megdöbbentő felvételeket, amelyeken hol a rendőröket szidalmazzák trágár módon, hol pedig az RTL sztárocskája ad elő szánalmas produkciót furcsa öltözékében.

Drogos tüntetők

Több tüntetőt drogozás miatt előállítottak a rendőrök az Origo információi szerint. Egy 25 éves hódmezővásárhelyi nő amfetaminra produkált pozitív tesztet.

Őt egyébként azért állították elő, mert erotikusan kellette magát a rendőröknek.

Egy 42 éves budapesti lakost szintén előállítottak. Nála a bódultságra lettek figyelmesek, majd többszöri felszólításra sem volt hajlandó felmenni a járdára. A ruházatában 11,7 gramm zöld növényi törmeléket találtak, a férfi pedig később elmondta, hogy rendszeresen fogyaszt marihuánát.

Jól látható tehát, hogy a párszázas hithű baloldaliból álló anarchista megmozdulás inkább szólt a drogozásról, a szabályok be nem tartásáról és a túlzott alkoholfogyasztásról, mintsem arról, hogy bármi mellett vagy ellen tüntetnének. A cél csupán a minél nagyobb káosz okozása volt.