Áthajtott a piros lámpán, életveszélyes sérülést okozott egy teherautós Debrecenben

súlyos és életveszélyes sérüléseket is okozott egy nőnek egy piroson áthajtó teherautósofőr Debrecenben tavasszal
súlyos és életveszélyes sérüléseket is okozott egy nőnek egy piroson áthajtó teherautósofőr Debrecenben tavasszal
Vágólapra másolva!
Közúti baleset gondatlan okozásának megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság azzal a püspökladányi férfival szemben, aki miatt egy nő súlyosan megsérült.
Vágólapra másolva!

Egy teherautó haladt a debreceni Gázvezeték utcában március 11-én délelőtt. A sofőr, a Balaton utca kereszteződésnél áthajtott a fényjelző készülék tilos jelzésén és összeütközött egy autóval.

A balesetben egy nő súlyos és életveszélyes sérüléseket is szenvedett.

A debreceni rendőrök lezárták a nyomozást, amelynek iratait vádemelési javaslattal küldték el az ügyészeknek.

súlyos és életveszélyes sérüléseket is okozott egy nőnek egy piroson áthajtó teherautósofőr Debrecenben tavasszal Forrás: Police.hu

"A közlekedésbiztonság javítása, a balesetek megelőzése közös érdek, minden közlekedőt érintő fontos cél. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is kéri a járművezetőket, hogy közlekedjenek szabályosan, türelmesen! Gondolják át, mi lehet a szabálytalanság következménye! Nemcsak rendőri intézkedés, hanem akár súlyos, vagy végzetes kimenetelű közlekedési baleset, amelynek következményeit nem lehet utólag megváltoztatni. Ne veszélyeztessék saját magukat, utasaikat és a közlekedő partnereiket azzal, hogy áthajtanak a tilos jelzésen! Vigyázzanak magukra, családtagjaikra, utasaikra, és legyenek tekintettel közlekedő partnereikre is" - hívták fel a figyelmet a rendőrök a police.hu oldalon.

nekiment egy autónak egy piroson áthajtó teherautós Debrecenben 2022 márciusában Forrás: Police.hu