A Real Madrid és a Barcelona is nyert amerikai túrája újabb állomásán - videó

fbl Horizontal
Real Madrid's German midfielder Toni Kroos (R) vies for the ball with Juventus' Brazilian defender Danilo during the international friendly football match between Real Madrid and Juventus at the Rose Bowl in Pasadena, California, on July 30, 2022. (Photo by Robyn Beck / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid labdarúgócsapata barátságos mérkőzésen 2-0-ra legyőzte a Juventust szombat este a pasadenai Rose Bowl-ban, és ugynígy tett a Barcelona is az Egyesült Államok keleti partján a New York Red Bulls ellen.

A Bajnokok Ligájában címvédő spanyol együttes Karim Benzema 19. percben büntetőből szerzett góljával került előnybe, majd a 69. percben Marco Asensio talált a torinói ellenfél kapujába.

Szintén az Egyesült Államokban túrázik és készül a szezonra a Barcelona, amely Harrisonban, a Red Bull Arenában ugyancsak 2-0-ra nyert, ellenfele a New York Red Bulls volt. A katalánok góljait Ousmane Dembélé és Memphis Depay szerezte, előbbi a 40., utóbbi a 87. percben.

Kedden a Barcelona 2-2-es döntetlent játszott a Juventusszal, múlt szombaton pedig 1-0-ra legyőzte a Real Madridot.

A spanyol bajnokság két hét múlva kezdődő rajtjáig a Barcelona még a mexikói U.N.A.M. együttesével játszik jövő héten, míg a Real Madridra az európai Szuperkupa vár augusztus 10-én, Helsinkiben, ellenfele az Európa-ligában címvédő Eintracht Frankfurt lesz.