Döbbenetes fordulat Cristiano Ronaldo ügyében

fbl Horizontal
Portugal's forward Cristiano Ronaldo gestures during the UEFA Nations League, league A group2 football match between Portugal and Switzerland at the Jose Alvalade stadium in Lisbon on June 5, 2022. (Photo by PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP)
Vágólapra másolva!
A La Gazzetta Dello Sport legfrissebb információja szerint az SSC Napoliban, azaz Nápolyban folytathatja pályafutását Cristinao Ronaldo, aki mindenképpen távozni szeretne Manchesterből.

A megbízhatónak számító olasz sportnapilap szerint az átigazolás az utolsó pillanatban jöhet létre, hiszen augusztus 31. után erre már nem lesz lehetőség. Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes Nápolyban van, s ott próbálja meg tető alá hozni az üzletet. Az SSC Napoli csapata Bajnokok Ligája-induló, ez pedig azért fontos, mert Ronaldo kijelentette, hogy csak ebben a ligában hajlandó játszani a nemzetközi kupák közül. Az olasz csapat a holland Ajax, a skót Rangers és az angol Liverpool csapatával került egy csoportba a Bajnokok Ligájában.

Az olasz lap azt írta, hogy miközben a Manchester United kész a portugál fizetését a következő évben is folyósítani, a sztárjátékost kölcsönadná Nápolyba.

Ezzel a Napoli sem járna rosszul, mert nem nekik kellene állniuk Ronaldo horribilis fizetését.

Az ügylet mindazonáltal eléggé bonyolult.

A Manchester United szeretné megvásárolni a Napoli sztárját, Victor Osimhent. Az ő átigazolási díja 100 millió euró körül van.

De az angol klub csak akkor vinné a Nápoly nigériai játékosát, ha nem tudja megvenni az Ajax játékosát, Antonyt.

A Napoli mestere, Luciano Spalletti nem zárta ki Ronaldo szerződtetését, de elismerte, hogy fennáll a veszélye, hogy elveszíti Osimhent.

mondta Spalletti.

Forrás