Saját divatmárkával rukkolt elő a világ egyik legfoglalkoztatottabb színésze

hírnév
Brad Pitt - Sokak kedvencének sem idegen a depresszió, ugyanis a kilencvenes években része volt a betegségben. Elmondása szerint levertsége komoly marihuána-függőséget eredményezett. A színész végül ráeszmélt, hogy a szokásai nem fenntarthatóak, és segítséget kért.
Vágólapra másolva!
Brad Pitt színészi karrierje mellett most saját tervezői márkájával debütált, a kollekció termékei azonban kifejezetten a vagyonosabb réteg gardróbját hivatottak bővíteni - írja a The Richest. 
Vágólapra másolva!

A Trója és a Mr. és Mrs. Smith sztárja 2019-ben kezdett dolgozni a God's True Cashmere márkáján az ékszertervező Sat Hari szakértő segítségével,

a debütálás pedig idén szeptember 1-én volt a londoni Selfridges áruházakban.

A Vogue-nak adott interjújában a színész elmondta: azért választotta a munkában partneréül Harit, mert mindketten szenvedélyesen rajonganak a fenntartható, puha anyagokért.

A márka minden darabjának valamennyi apró kiegészítője a legfinomabb alapanyagból készül, beleértve a gombokat is.

A kollekció egyik ingjére például valódi drágaköveket tettek gombok helyett díszítő elemként.

Az ametiszt, a rózsakvarc, a holdkő és a smaragd féldrágakövek olyan fontos értékeket szimbolizálnak, mint a gazdagság, a szerelem és a bölcsesség.

Brad Pitt kollekciójának minden egyes darabja luxus alapanyagból készül Fotó / Getty Images

Mivel a kollekció minden egyes darabja luxus alapanyagból készül, beleértve a kiegészítőket is, nem meglepő, hogy ezekért akár több ezer dollárt is elkérnek az üzletekben. Az ingek például 1640 dollárba, az uniszex kapucnis pulóver 1905 dollárba, egy kockás nadrág pedig 1780 dollárba kerül.

Brad Pitt korábban is próbálkozott már mással a színészet mellett, vett egy borászatot és különféle jótékonysági kezdeményezésekben is részt vállalt.