Vágólapra másolva!
A magyar válogatott Sallai Roland számára borzalmasan alakult a Freiburg hétvégi bajnokija, ugyanis már a mérkőzés elején hordágyon kellett levinni a pályáról. A hírek szerint a 25 éves focista arccsonttörést szenvedett. Az édesapja, Sallai Tibor az M1-nek elmondta, meg kell-e műteni a fiát.

A Leverkusen elleni találkozó ötödik percében a labdáért vívott harcban a német válogatott Jonathan Tah arcon rúgta Sallai Rolandot, akit ezt követően ápolni kellett. A támadó végül nem folytathatta a játékot, és hordágyon vitték le a pályáról vastaps közepette.

Sallai Tibor, a játékos édesapja vasárnap azt mondta, fiának nincs agyrázkódása, de letört egy darab az arccsontjából. Hétfőn aztán 25 éves támadó édesapja az M1-nek azt mondta, hogy nagy valószínűséggel nem kell műteni a fiát.

Egy hét múlva újabb kontrollvizsgálat lesz, addig feküdnie kell, remélhetőleg folytatódik a javulás és akkor jövő hétfőn is azt a hírt kapjuk, hogy nem kell megműteni" – fogalmazott Sallai Tibor.

Sallai Rolandot hordágyon kellett levinni a pályáról Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Federico Gambarini

Sallait egyébként már vasárnap hazaengedték a kórházból, a csütörtöki Qarabag elleni Európa-liga-csoportmérkőzésen már játszani akart a magyar támadó, mivel pihenést írtak elő neki, így minden bizonnyal kihagyja a találkozót és a hétvégi Mönchengladbach elleni bajnokit is.