Dührohamot kapott és rikácsolt Magyar Péter, mert egy asszony nadrágszíjjal tüntetett ellene - videó

Vágólapra másolva!
Magyar Péter magából kikelve elkezdett üvöltözni egy nővel, amikor az egy nadrágszíjat mutatott fel neki. Mint ismert, Magyar Péter korábban üvöltözve könyveket vágott Varga Judit hátához, majd levette a nadrágját és az övvel együtt azt is hozzá vágta.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter szentendrei rendezvényén a hallgatóság soraiban feltűnt egy asszony és a magasba emelt egy bőrövet – emlékeztetve arra a jelenlévőket, hogy Varga Judithoz hozzávágott egy nadrágszíjat –, amellyel felbőszítette az exférjet. Magyar Péter felé fordult, és teljesen értelmetlen álhíreket kezdett neki felolvasni. Egyébként ezek az álhírek olyan mértékű valótlanságokat tartalmaztak, hogy azokat még Magyar sem tudta megjegyezni, minden bizonnyal ezért kellett őket felolvasni. 

A nőtől Magyar végül elvette az övet, és feltehetően a párja elvezette a helyszínről.

Magyar őrjöngéséről alább tekinthetik meg a felvételt. 

Így verte Varga Juditot az agresszív exférj

Varga Judit, Magyar Péter gyermekeinek anyja még március végén idézett fel közösségi oldalán egy olyan esetet, amikor állítása szerint volt férje, Magyar Péter fizikailag bántalmazta. A korábbi igazságügyi miniszter akkor azt írta, üvöltözve könyveket vágott a hátához volt férje, azután idézem: levette a nadrágját és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti."

Az ominózus interjúban elhangzik az is, hogy egy alkalommal

az agresszív Magyar Péter nekilökte őt egy ajtónak, miközben ő éppen várandós volt.

Elmondása alapján: terhessége és kismamaideje alatt egyébként többször is megalázta őt Magyar. A legfájóbb az volt számára, amikor első szülése után nem tudott betelni gyermekük látványával, és ennek az érzésének hangot is adott, de Magyar csak annyit felelt: „Mi van, nem bírsz összerakni egy normális magyar mondatot? Nem jártál nyelvtanórára? Szövegértési problémáid vannak?”.

Varga elmondása szerint ettől teljesen összetört és sírni kezdett, a férje pedig erre azt reagálta:

Sírjál, majd elmegy a tejed”.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!