Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Böde Dániel mégis marad a klubnál.

Az NB I-es csapat kedden jelentette be, hogy szerződést bontott Böde Dániellel, miután a magyar válogatott játékos kezdeményezte a kontraktusa megszüntetését. Szombaton újabb közleményt adott ki a Paks, amelyből kiderült, hogy fordulat állt be az ügyben, Böde mégis marad.

Böde Dániel mégis marad Pakson Forrás: paksifc.hu

"Böde Dániel elfogadta a PAKSI FC ajánlatát, így a mai naptól elkezdi munkáját klubunkban, e mellett az NB III-as tartalékcsapatunkban továbbra is a pályán láthatjuk majd" - írta a Paks.

Frissítés: Cikkünk megjelenése után a tolnai klub elárulta a homályos "mai naptól elkezdi munkáját klubunkban" megfogalmazás jelentését: ezek szerint a korábbi válogatott csatár csapatmenedzseri szerepben folytatja munkáját Pakson. A klub elárulta, már akkor felajánlották Bödének a csapatmenedzseri feladatokat, és az ahhoz szükséges tanulmányok támogatását, amikor először a vezetőséghez fordult a kevés játéklehetőség miatt.