Kulcsár Edina elmondta, milyen apa lesz G.w.M.

Kulcsár Edina, G.w.M.
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, első közös gyereküket várja Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk. Előző házasságaikból már mindkettőjüknek vannak gyerekeik, ezért nem estek kétségbe, amikor rájöttek, hogy érkezik a baba, hiszen már rutinos szülők. Kulcsár Edina most további részleteket osztott meg a babavárásról és párjáról is őszintén beszélt.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina áradozott új párjáról, szerinte most minden tökéletes az életében, ezért sem ijedt meg attól, hogy még egy gyereke fog születni.

„Lesi az összes kívánságomat és mindentől próbál megóvni. Vannak azért rosszulléteim, de jól bírom a strapát, mondjuk két gyerek mellett nincs is időm pihenni..." – kezdte a Blikknek a volt szépségkirálynő, aki ma már megtalálta az egyensúlyt a magánélet és a munka között, melyben párja sokat segít.

„Márk csodálatos apja lesz a babánknak, nem is kívánhatnék nála jobbat. Nemcsak a saját gyerekeivel, hanem az enyéimmel is nagyon jól kijön. Imádják egymást, de egy percig sem akar pótapjuk lenni, hiszen nekik van igazi édesapjuk, aki aktív részese maradt az életüknek. Ezt pedig Márk maximálisan tiszteletben tartja" – magyarázta Kulcsár Edina a család mostani helyzetét, aki örül, hogy minden zökkenőmentesen alakul most az életében.

A volt szépségkirálynő arról is őszintén beszélt, hogy régebben folyton dolgozott, ezért elhanyagolta a családot, azonban most már minden beállt a normális kerékvágásba.

hosszútávon bírható, amit az elmúlt években csináltam. Rengeteget dolgoztam, folyton hajtottam, ahelyett, hogy megéltem volna a pillanatokat. A problémáim és a boldogtalanságom elől menekültem a munkába, ami miatt nemcsak lelkileg, de testileg is kimerültem. Most viszont visszavettem a tempóból, már nem a munka az első, hanem a családom. Persze így is sokat dolgozom, de teljesen más kerékvágásban, és a gyerekek mellett magamra is szánok időt" – mondta az egykori szépségkirálynő, aki úgy gondolja, hogy G.w.M-nek köszönheti a változást, akivel annak ellenére, hogy mozaikcsaládban élnek, remekül szervezik az életüket és egymásra is mindig tudnak időt szakítani.